Kontakt os her​

Få en uforpligtende snak om dine behov!​

  Mange års erfaring

  Professionel rådgivning

  Høj faglig stolthed

fliseBelægning ved renovering og nybyggeri

​Hos Entreprenørfirma Søren Thomas​ Pedersen ApS i Gjerlev mellem Hadsund, Hobro og Randers, tilbyder vi flisebelægning for private, erhverv og institutioner. Der findes rigtig mange forskellige former for belægningsarbejde. 

Vi tilbyder blandt andet at lægge fliser til indkørsler, havefliser til stier og fliser til terrasser, belægningssten til pladser, fortove og rundkørsler. Belægningsarbejde kan foregå ved nybyggeri og renovering, samt i helentrepriser.

Bred erfaring med belægningsarbejde

Vi har en bred og lang erfaring, og vi løser altid flisebelægning effektivt og til tiden. Vi sørger samtidig for, at resultatet bliver smukt og holdbart samt udført helt efter aftalen. Ved flisebelægning, lægger vi kort sagt vægt på kvalitet, fra start til slut og du skal derfor vælge os, hvis du har brug for flot udført belægningsarbejde.

Det kan være en billigere løsning, at genbruge de gamle havefliser eller chaussésten, hvis I ønsker en større renoveringsopgave af en eksisterende belægning.

Ved renovering af en eksisterende flisebelægning, tager vi fliser og sten op til rensning, hvorpå vi stabiliserer underlaget med sand til fliser, for efterfølgende, at lægge de gamle belægningssten tilbage igen og stabilisere igen. Uanset om det er de populære chaussésten, belægningssten eller havefliser du foretrækker, kræver det sand til fliser, når vi udfører brolægning. 

Vi har altid et stort fokus på at opnå en høj kundetilfredshed, og derfor sikrer vi naturligvis en god service, en professionel rådgivning og en høj kvalitet i alt vores belægningsarbejde. Derudover er vi medlem af Byg Garanti, så vores kunder har en ekstra sikkerhed for vores belægningsarbejde.

Kontakt os for at høre om de mange muligheder for flisebelægning

Vi tilbyder altid råd og vejledning om valg af sten og fliser, og vi drøfter alle de forskellige muligheder for belægningsarbejde og flisebelægninger. Derpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde. 

Du kan sende e-mail til entreprenorstp@outlook.dk for at aftale nærmere, eller du kan ringe til os på telefon 40 26 03 54, for at tale mere om din opgave med flisebelægning eller anlæg af terrasse eller indkørsel.

Kontakt os via formularen herunder!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring os op​

​Send os en e-mail

Firmainfo

Entreprenørfirma 

Søren Thomas Pedersen ApS

garantiordning