Kontakt os her​

Få en uforpligtende snak om dine behov!​

  Mange års erfaring

  Professionel rådgivning

  Høj faglig stolthed

Jordarbejde ved alt fra byggemodning til Anlæg

Hos Entreprenørfirma Søren Thomas Pedersen IVS i Gjerlev i Randers Kommune nær Hadsund og Hobro, udfører vi alle former for jordarbejde. Det kan være lige fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderarealer, rør og kloak.

Kvalitet og kompetence er de væsentligste nøgleord i alle former for jordarbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. 

Mange års erfaring med jordarbejde af høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde og jordarbejde. Jord er et levende materiale, og derfor kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jord yderst følsom over for vind og vejr samt mange andre faktorer. Det betyder, at det også er nødvendigt med en ordentlig planlægning, så vi undgår for eksempel våd og frossen jord.​

Vi lægger stor vægt på at have en høj kundetilfredshed, og derfor leverer vi altid en god service. Det indbefatter professionel rådgivning og kvalitet i arbejdet, men vi er medlem af Byg Garanti som en ekstra sikkerhed for kunderne. Vi afslutter først vores opgave, når du også er blevet tilfreds med vores jordarbejde.

Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for at drøfte jeres opgave og for at tale om, hvordan vi kan løse den bedst muligt. Vi giver gerne råd og vejledning, hvorpå vi kan fremsende et uforpligtende tilbud på det ønskede jordarbejde. 

Du kan ringe til os på telefon 40 26 03 54, eller du kan skrive til os på entreprenorstp@outlook.dk.​

Kontakt os vedrørende jordarbejde​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring os op​

​Send os en e-mail

Firmainfo

Entreprenørfirma 

Søren Thomas Pedersen ApS

garantiordning