Kontakt os her​

Få en uforpligtende snak om dine behov!​

  Mange års erfaring

  Professionel rådgivning

  Høj faglig stolthed

Kloakarbejde ved anlæg, byggeri og renovering

Hos Entreprenørfirma Søren T​ho​mas Pedersen ApS i Gjerlev, lige i mellem Randers, Hobro og Hadsund, har vi tilknyttet en autoriseret kloakmester, der varetager alt kloakarbejde og kloakservice hos vores kunder. 

Vores kloakmester udfører alt fra kloakering ved anlægsarbejde til tv-inspektion af utæt kloak og efterfølgende kloakrensning eller strømpeforing. Kloakmesteren udfører i det hele taget, det meste kloakarbejde ved anlæg og byggeri i Region Midtjylland.

Alt fra kloakering til TV-inspektion og renovering af kloak

Vi laver alt fra nye afløbsinstallationer og udvidelser af kloaksystemet til rensning af kloak, kloakspuling og andet kloakarbejde. Det kan også være TV-inspektion for at afsløre og udbedre brud på kloakrør og stikledninger eller ved en stoppet kloak. Samtidig tilbyder vi ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav. Som autoriseret kloakmester står vi også for færdigmelding af kloaksystemet.

Vi løser alt fra større kloakeringsopgaver til forefindende kloakservice såsom:

 • TV-inspektion/Kloak-TV
 • Tilstoppelse og brud på kloakrør
 • Rensning af kloakanlæg
 • Nye afløbsinstallationer
 • Strømpeforing
 • Udvidelse af kloaksystem
 • Kloakering ved nybyggeri
 • Kloakrenovering
 • Kloakspuling
 • Meget andet kloakarbejde
 • Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om vi kan udføre kloakarbejde, for dig.​ Vi udfører alt forefindende kloakarbejde for kommuner, erhverv og foreninger. Vi tilbyder også TV-inspektion for private.

  Totalløsninger inden for kloakering og udgravning

  Ved kloakarbejde udfører vi selv alt det nødvendige gravearbejde, og vi kan samtidig tilbyde at udføre jordarbejde i forbindelse med byggemodning og planering af haven, samt resten af grunden.​ 

  Desuden tilbydes også jordkørsel ved udgravning af kloaksystem. Samtidig kan vi tilbyde at lave belægningsarbejde i indkørslen og på terrassen. Vi kan altså ofte tilbyde dig en totalløsning, der sikrer dig ensformigt arbejde i høj kvalitet, når du benytter vores autoriserede kloakmester i Randers Kommune.

  Kloakmester med stort kundeansvar

  Vores kloakmester har stor fokus på høj kundetilfredshed, og derfor lægger vi stor vægt på, at levere en god service, en professionel rådgivning og en høj kvalitet i alt vores arbejde. Dette gør vi naturligvis, fordi vi har dig som kunde, i fokus - da det er din mening og tilfredshed med vores kloakarbejde, der er det vigtigste for os. 

  Desuden er vi medlem af Byg Garanti som en ekstra sikkerhed for vores arbejde, således er dit hus altid i trygge hænder. når du vælger os til at udføre dit kloakarbejde. Vil du vide mere om priser på kloakarbejde i nærheden af Randers? Kontakt os herunder.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kloakarbejde

  Vi tilbyder gerne råd og vejledning forud for alt kloakarbejde, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på kloak- og gravearbejde. Du kan sende en e-mail til os på entreprenorstp@outlook.dk for at høre nærmere, eller du kan ringe på telefon 40 26 03 54 for at drøfte din opgave.​

  Kontakt os via formularen herunder!

   
   
   
   
  Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Ring os op​

  ​Send os en e-mail

  Firmainfo

  Entreprenørfirma 

  Søren Thomas Pedersen ApS

  garantiordning