Kontakt os her​

  Mange års erfaring

  Professionel rådgivning

  Høj faglig stolthed

Støbning af Fundament, sokkel og gulv

Entreprenørfirma Søren Thomas Pedersen IVS opbygger fundamenter til alle former for bygninger i Midt- og Nordjylland. Vi er beliggende i Randers kommune, mellem Randers, Hobro og Hadsund. Her hjælper vi privat- og erhvervskunder med blandet entreprenørarbejde.

Vi leverer grundig rådgivning før vi begynder at støbe fundament og garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører.

Fundament opbygning til private og erhverv

Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge, samt tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt. 

Entreprenørfirma Søren Thomas Pedersen IVS er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

Støbning af sokkel og fundament til alle bygninger

Vi tilbyder støbning af fundament, sokkel og gulv i alt fra huse til haller. Se hvor vi almindeligvis laver fundament opbygning: 

  • Fundament til hus
  • Fundament til udestue
  • Fundament til skur
  • Fundament til garage
  • Fundament til sommerhus
  • Fundament til drivhus
  • Fundament til flagstang
  • Fundament til haller

Herudover laver vi også omfangsdræn, støbning af sokkel og støbning af cementgulve. 

Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver en høj fagkundskab, som vi står for.

Kontakt os og hør mere om priser på støbning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres støbeopgave. Ring gerne til os på telefon 40 26 03 54 eller ved at skrive til e-mail entreprenorstp@outlook.dk. Du kan også benytte nedenstående formular, for mere info om fundamenter og sokler.​​

Send en besked vedrørende støbning af fundament​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring os op​

​Send os en e-mail

Firmainfo

Entreprenørfirma 

Søren Thomas Pedersen IVS

garantiordning